Читайте нас в соціальних мережах

У Збаражі відбувся ювілейний 30-й фестиваль вертепних дійств

П'ятниця, 11 січня 2019 11:12
У різдвяні дні у місті Збараж на майдані І. Франка відбувся ювілейний 30-й районний фестиваль вертепних дійств, колядників та щедрувальних груп «Возвеселімся всі купно нині!!!».

На центральній площі міста із колоритними театралізованими вертепними дійствами, колядками та щедрівками, новорічними віншуваннями виступали юні і дорослі таланти із сіл району. Солісти районного будинку культури дарували глядачам багато позитивних емоцій та відчуття величності свята Різдва Христового.

Участь у святковому заході взяло керівництво району. Зокрема, голова районної державної адміністрації Валерій Савчук, заступник голови районної ради Юлія Чванкіна, міський голова Роман Полікровський.

Під час заходу голова Збаразької райдержадміністрації Валерій Савчук привітав присутніх із Різдвом Христовим.

– У ці світлі різдвяні дні пам'ятаймо про найрідніших. Молімося за Героїв, які боронять наш мир і спокій на Сході України. Нехай народження Сина Господнього допоможе нам усвідомити, що зміни на краще залежать лише від кожного із нас і починаються ці зміни з любові до ближнього. Також завдяки пісням, які прославляють сина Господнього, ми стаємо ріднішими. Тому нехай із цими колядками та щедрівками у кожній українській родині запанує  мир, гідність та Боже благословення,– наголосив Валерій Савчук.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ