Читайте нас в соціальних мережах

Мешканку Тернопільщини обурила халатність лікаря

Четвер, 03 січня 2019 17:13
Козівчанка Надія Кругляк-Зборовська висловила власну думку про діяльність лікарів місцевої оздоровниці.

За словами жінки, у Козівській центральній клінічній лікарні працюють байдужі лікарі, яких в народі називають «не дай Бог».

Накипіло і хочеться вилити свою думку про нашу району «лікарню», але найбільше про лікарів – «не дай Бог»(є конкретна ланка таких людей), які тільки за дипломом медики! Адже не вперше чую і, на жаль, сама знаю, що життя людини для них лише обгортка, якою можна гратися. Через їхню халатність ( p.s. не всіх лікарів стосується), я втратила близьку мені людину –  бабусю, – розповіла пані Надія.

Також Надія Кругляк-Зборовська стверджує, що одним із байдужих лікарів місцевої медичної установи є її працівник пан Роман.

На превеликий жаль, так склались обставини, що на днях знову в ті «руки» (до лікаря Романа – прим. авт.) потрапила моя найдорожча людина, і знову я переконалася в тому, що не помилялась. Адже пан Роман не має людяності, як виявилося у нього більше страху за себе, аніж турботи і відповідальності за своїх пацієнтів. Вчора через його халатність в реанімації ледь привели до тями жінку. У той час, коли він просто втік з лікарні, як його вчинок назвати, не знаю. На наступний день лікар не насмілився прийти і глянути як і що! Пан Роман є тим «лікарем», про якого говорять «не дай Бог»!запевнила жінка.

Окрім цього, пані Надія звернулася до працівників місцевої лікарні з проханням , бути  професіоналами своєї справа.

 – Перед тим, як призначати вводити сильнодіючі нові препарати, робіть людям проби, маленький укол може врятувати їм життя, а вам не забруднювати свою совість! Залишайтеся на своїх робочих місцях до тої години, до котрої маєте відпрацювати, виходьте на свої зміни, адже ви маєте бути на місці, а не люди мають шукати транспорт, щоб привезти хворого. Відповідальність має бути в кожного. Дуже хочеться, щоб потрібні люди зайнялися тим, і переглянули свій колектив. А ще краще, ніколи не хворіти, щоб замість світла лікарі не показали темряву,підсумувала Надія Кругляк-Зборовська.

 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ