Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі 9-річна дівчинка потрапила в реанімацію у стані коми після гри з батьком

Середа, 26 грудня 2018 14:42
Моторошний інцидент трапився вчора, 25 грудня, ввечері у Тернополі. В реанімацію госпіталізували 9-річну дівчинку у критичному стані та з серйозними тілесними ушкодженнями.

Як розповіли в обласній дитячій лікарні, у дитини діагностували важку форму крововиливу у шлуночок та набряк головного мозку. У малечі — церебральна кома. Травми вона отримала внаслідок ігор з рідним батьком.

Чоловік був дещо напідпитку, але вдома вирішив погратися із донькою — підкидав її вгору і, в якийсь момент, втратив увагу і дитина, у якої була третя група інвалідності, впала на підлогу, сильно вдарившись.

Зараз лікарі борються за життя маленької дівчинки. Дитина досі в реанімації.

Щодо горе-батька порушено кримінальну справу. Йому інкримінують необережне тяжке або середньої тяжкості тілесне ушкодження.

Коментарі  

0 #3 Валентина 03.01.2019, 17:19
У статті зазначається, що 9 - ти річна дитина мала третю групу інвалідності? Питання автору - чи може дитина у 9 років мати першу, другу чи третю групи, чи дітям при встановленні інвалідності групи не встановлюють?
Скарга
0 #2 Nata Bukata 28.12.2018, 01:22
Ганьба автору цієї статті - представнику жовтої преси!!!!ГАНЬБА !!!
Скарга
+2 #1 Nata Bukata 28.12.2018, 00:55
Ніякий він не горе-батько а стравжній БАТЬКО з великої літери,який заради здоров‘я дитини,все життя працює в інших державах,щоб забезпечити своїй кровинці належне лікування,яке на великий жаль не може забезпечити наша держава ( ні належне лікування,ні гідні умови праці та заробітну плату).
Вимагаю у прикінці статті зазначити прізвище автора, який у такому «форматі» вирішив подати цю статтю!!!!
Крім того, вимагаємо спростування недостовірної та видуманої інформації, яку автор статті, як на нашу думку, без морального права, наважився розмістити у мережі інтернет!
Очікуємо особистого вибачення цього горе-«журналіста»!
Замість особистого написати публічного вибачення на цій же сторінці
.... в термін до 10.00 год. 28.122018 в іншому випадку попереджаємо про настання персональної відповідальност і за поширення недостовірної та видуманої інформації!
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ