Читайте нас в соціальних мережах

З "Карткою тернополянина" тепер можна заощадити на покупках та ліках

Четвер, 06 грудня 2018 17:42
«Соціальна карта тернополянина» дає можливість економити не лише у громадському транспорті, але й на придбанні ліків в аптеках, а також товарів та послуг у торгівельних мережах міста. Дисконтна програма запрацювала з 1 грудня.

Зокрема, все що потрібно для отримання знижки — її власнику необхідно пред’явити персоніфіковану карту у одній з торгівельних мереж Тернополя.

— «Картка тернополянина» працює в місті майже рік. Але обіцяний дисконт запрацював лише зараз. Більшість людей про таку можливість зекономити навіть не знають, адже вона нова. Так, можна отримати знижку від 5% до 12%, розповідає директор ТОВ «Системний зв’язок» Віталій Васильків.

Для прикладу, в аптеках для пенсіонерів діє знижка від 7% до 12% (в залежності від пільгової категорії). А для учнів, студентів та решти мешканців міста – 5 %.

Перелік торгівельних мереж, що пропонують знижку для тернополян, можна переглянути на сайті «Файна картка». Наразі їх 10, але цю кількість надалі планують розширювати, а список оновлювати. Зараз тут можна побачити аптеки, магазини, сервісні центри, лікувальні та спортивні заклади міста.

До слова, знижками мають шанс скористатися не лише тернополяни, але й жителі громад, які нещодавно приєдналися до Тернопільської МТГ.

Додати коментар