Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі бездушні шахраї "обчистили" довірливу стареньку бабусю

Середа, 05 грудня 2018 18:05
У Тернополі 86-річна пенсіонерка стала жертвою шахраїв. Двоє чоловіків, представившись працівниками газової служби, потрапили у помешкання бабусі, звідки викрали усі заощадження.

Старенька зрозуміла, що її обдурили, коли невідомі покинули її квартиру, не попрощавшись. Інцидент трапився вчора, 4 грудня на проспекті С. Бандери в обідній час. Як згодом пояснила правоохоронцям потерпіла, того дня невідомі двічі приходили до її помешкання.

— Перед обідом прийшов один, сказав, що є майстром газової контори і запропонував старенькій встановити лічильник, мовляв, так буде дешевше. Та ще й гарну знижку обіцяв. Втім, поцікавився, чи має жінка гроші. Бабуся вийняла зі сховку збереження і запевнила, що матиме чим платити. Майстер пообіцяв прийти наступного дня. Проте післяобідньої пори у двері знову постукали. Вже інший чоловік знову назвався працівником газової служби, сказав, що перевіряє, чи добре працює опалення і попросив стареньку піти на кухню й подивитися, чи не протікають радіатори. Поки бабуся була на кухні чоловік зник, а разом з ним і гроші, — розповідають в ГУНП у Тернопільській області.

У поліції розглядають дві версії злочину: працює дует крадіїв, один з яких вивідує, чи мають жертви кошти, а інший згодом викрадає їх, або ж один зловмисник видає себе за різних людей, адже обдурити 80-річних пенсіонерів не так вже й складно. Тож тернополян застерігають не відчиняти двері невідомим.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ