Читайте нас в соціальних мережах

Загиблого в жахливій ДТП армреслера з Тернопільщини визнали абсолютним рекордсменом (фотофакт)

Середа, 05 грудня 2018 17:02
Чемпіонський пояс турніру Vendetta All Stars - Armfight було передано дружині Андрія Пушкаря. Світлані Пушкар його вручив Президент PAL професійної ліги армспорту Ігор Мазуренко.

Про це йдеться на сторінці PAL - Professional Armwrestling League в мережі «Фейсбук».

- Тепер пояс чемпіона світу і футболка Андрій Пушкаря поїдуть додому до його сина... Лев Пушкар-молодший, чекаємо від тебе таких же перемог і продовження того, що твій батько Андрій розпочав…, - пише Ігор Мазуренко.

До слова, Андрій Пушкар не дожив два дні до важливого матчу проти принципового суперника, уродженця Кривого Рогу, а нині москвича Дениса Ципленкова у рамках Кубку світу серед професіоналів "Злотий Тур". Саме Денис прийняв рішення подарувати цей пояс родині кременецького чемпіона, цим самим віддавши шану армлеслеру, з яким більше ніколи не позмагається за перемогу.

Крім того, Андрія Пушкаря визнали абсолютним рекордсменом із найбільшої кількості перемог з армреслінгу в абсолютній вазі на Кубках світу серед професіоналів. Відповідну відзнаку від Національного реєстру рекордів України також передали дружині Андрія Пушкаря.

Нагадаємо,  14 листопада, близько 15 години, на трасі "Київ – Чоп" у Рівненській області відбулася автомобільна аварія, у якій загинув багаторазовий чемпіон світу та Європи з армрестлінгу Андрій Пушкар.

Всього Андрій Пушкар 15 разів був чемпіоном світу, 16 разів — чемпіоном Європи, 7 разів вигравав кубок світу серед професіоналів. В Україні завоював близько 200 медалей з різних турнірів, а з усього світу — з понад 30 країн. Лауреат номінації "Разом з олімпійцями" конкурсу "Герої спортивного року Тернопільщини – 2015". Також нагороджений відзнакою Президента України – ювілейна медаль "25 років незалежності України".

47376574_1945943685513202_8578452134373097472_n.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ