Читайте нас в соціальних мережах

Кременчанин увійшов до ТОП-10 найпривабливіших танцівників світового балету

Середа, 05 грудня 2018 10:00
Кременчанина Станіслава Ольшанського назвали одним із найпривабливіших красенів світового балету за версією видання для жінок «Pink.ua».

Його ім’я стоїть поряд із відомими в усьому світі  артистами, такими як Дезмонд Річардсон, Деніс Родькін, Стіве Макрей та іншими, пише "Терен" 

«Станіслав – прем’єр Київської Національної опери України. Високий, гарний і сіроокий. Народився в Кременці, в дитинстві займався польськими народними танцями. Там на талановитого хлопчика звернули увагу і порадили віддати в балет. В 9 років Станіслав вступив в Київське хореографічне училище. Після закінчення працював у Львівському національному академічному театрі опери та балету ім. С. Крушельницької. З 2016 – соліст Київського академічного театру опери і балету ім. Тараса Шевченка. Ольшанський постійно бере участь в зарубіжних гастролях. Наприклад, танцював на гала-концерті Svetlana Zakharova & Friends разом з Денисом Родькин», – розповідає «Pink.ua» про відомого кременчанина.

Брат Станіслава, Валерій, також професійно займається танцями та художньою акробатикою, зараз живе у Франції. Батьки знаменитого кременчанин мешкають у Кременці, вони обоє захоплюються фотомистецтвом.

olshanskyj2

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ