Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська спортсменка "погрожує" невдовзі зібрати усі медалі Чемпіонату світу

Вівторок, 04 грудня 2018 15:34
Молода тернопільська біатлоністка, 23-річна Анастасія Меркушина, не приховує радості від результатів дебютної гонки Кубка світу в словенській Поклюці, котрою була одиночна мікст-естафета, де вона разом із Артемом Тищенком піднялися на бронзову сходинку п’єдесталу, продемонструвавши на двох практично ідеальну стрільбу.

— Перша гонка і вже п'єдестал - просто немає слів. Я дуже задоволена. Все пройшло відмінно, я дійсно насолоджувалася кожним моментом - сонячно, радісно, ​​напевно, це мій найкращий день, — говорить Меркушина.

Тим часом головний тренер чоловічої збірної України словак Юрай Санітра теж вважає результат більш, ніж просто хорошим.

— Кращого старту, думаю, і бути не могло. Це мотивація для всіх спортсменів! Упевнений, що можна боротися за хороші результати в цьо­му сезоні. Всі чекали цей старт: і спортсмени, і тренери, і всі вболівальники. Тому я дуже задоволений тим, що команда так виступила: вийшло потрапити на подіум і показали ту роботу, яку ми робили з концентрацією на цю гонку, — сказав він.

Анастасія Меркушина ж розповідає, що має серйозні спортивні плани на найближчі роки.

— Мені подобається Поклюка - тут я отримала не одну медаль, тут класна погода, хороша траса - все чудово. А 2021-го року тут буде відбуватися Чемпіонат світу і, думаю, я візьму з собою сестру і разом ми заберемо всі медалі, - додає спортсменка.

82071.jpg

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ