Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни можуть побачити «Війну з перших днів» (фоторепортаж)

Понеділок, 03 грудня 2018 17:05
До Міжнародного дня волонтера та Дня Збройних сил України у Тернополі відкрили виставку світлин «Війна: з перших днів» у рамках всеукраїнського проекту «Ротація».
 
Так, сьогодні, 3 грудня, Громадська спілка «Громадянський рух “Хвиля”»  та студентська рада Технічного коледжу Тернопільського Національного Технічного Університету ім. Івана Пулюя презентували фотовиставку у холі Технічного коледжу.
 
За словами керівника Тернопільського осередку «Громадянського руху “Хвиля”»  Олексія Станька, авторами світлин є військовослужбовці та волонтери з Бердичева, що на Житомирщині.
 
– Студенти та небайдужі тернополяни мають змогу побачити на фотографіях важку працю наших військовослужбовців та волонтерів. Завдяки цим людям цивільне населення почуває себе у безпеці. Виставка «Війна: з перших днів» є мандрівною. До кінця тижня вона діятиме у  коледжі, – поділився Олексій Станько.
 
Як розповів голова студентської ради Технічного коледжу Тернопільського Національного Технічного Університету ім. Івана Пулюя Віталій Романюк, окрім фотографій, представники Тернопільського осередку «Громадянського руху “Хвиля”» привезли для студентів чотири банери.
 
– Світлини виставки дуже сподобались усім студентам. Ми чекали якихось банальних кадрів, а побачили справді цікаві фото з окопів. Дякуємо авторам проекту за таку ініціативу. Для студентської молоді дуже важливо більше дізнаватись про наших захисників та волонтерів, без яких української армії не було б,– додав Віталій Романюк.
 
До слова, метою проекту «Ротація» є демонстрація суспільству того, що за саме завдяки волонтерам і їхній роботі сотні тисяч українців, які вимушені були покинути свої домівки забезпечені тим, без чого не обійтися в повсякденному житті на передовій, а українська армія отримала потужну підтримку, необхідну для захисту територіальної цілісності і незалежності нашої держави.
 
 
 
 
 
 
ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар