Читайте нас в соціальних мережах

Представники Вишнівецької ОТГ взяли участь у тренінгу «Молодіжний працівник в ОТГ»

Понеділок, 03 грудня 2018 15:55
У рамках Програми DOBRE у місті Тернополі упродовж 26-28 листопада відбувся базовий тренінг Комплексної навчальної програми «Молодіжний Працівник в ОТГ».

Участь у заході взяли представники Вишнівецької ОТГ –  голова ГО «ЦВІТ» Руслана Якубовська; член ГО «ЦВІТ» Інна Довгалюк; в.о. директора Вишнівецького Центру культури та дозвілля Лілія Філіц та депутат Вишнівецької селищної ради Тетяна Неділь.

Під час тренінгу учасники обговорили питання молодіжної політики в Україні, визначили  роль молодіжного працівника в ОТГ, запропонували ідеї щодо того, як активізувати молодь та забезпечити її необхідними ресурсами для розвитку.

Окрім цього, представники громад провели вуличне опитування.

Відтак, було створено 5 робочих груп із чотирьох осіб, які цікавилися у перехожих, якими є найпопулярніші місця дозвілля та відпочинку для молоді, їх необхідність або недоречність та які заходи проводяться у місті.

За результатами опитування з`ясувалося, що свій вільний час молоді люди проводять по-різному: в барах, клубах, театрі, кіно, у торговельно-розважальних центрах, на стадіоні, тренажерних залах, у громадських організаціях.

На питання: «Що мало б відбутися для молоді в місті?» – респонденти відповіли, що хотілося б побільше фестивалів, конкурсів, благодійних концертів, дискотеки під відкритим небом і вуличних танців.

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ