Читайте нас в соціальних мережах

На автовокзалі тернополянка знайшла гаманець із 20-ма тисячами гривень

Вівторок, 20 листопада 2018 14:39
Знайшовши на вулиці гаманець, 32-річна жителька Тернополя не спокусилася на його вміст, а поспішила розшукати власника. Проте коли це їй не вдалося, жінка віднесла знахідку до поліції.
 
Гаманець жінка знайшла на території центрального автовокзалу. Йшовши у справах, помітила на землі чуже майно. У портмоне виявила платіжку з іменем чоловіка, повідомили у поліції. Тож почала встановлювати його власника. Жінка обійшла найближчі заклади, поблизу яких знайшла гаманець, та запитувала чи бува ніхто такого не знає. Проте пошуки звелися нанівець. Тоді тернополянка вирішила віднести гаманець до поліцїі.
 
Правоохоронці оперативно розшукали власника завдяки тому, що у гаманці було водійське посвідчення. Ним виявився 34-річний житель обласного центру. За словами чоловіка, він не одразу виявив зникнення майна. Портмоне зберігав у верхній кишені куртки і не помітив, коли воно випало. Окрім понад 20 тисяч гривень, за які чоловік мав намір купити оргтехніку, в гаманці були документи та банківські картки. 
MVS 0696
 
Правоохоронці прийняли знахідку актом добровільної видачі в присутності понятих. Кошти перерахували та запакували до спеціального сейф-пакету. Після чого повернули їх власнику.
 
- Там була неабияка сума грошей, це не 200-300 гривень, а більше 20 тисяч гривень,  - зазначив слідчий Тернопільського відділу поліції Сергій Заблоцький.Не кожна людина могла б побороти таку спокусу і могла залишити гаманець собі, але нам приємно, що ми працюємо у такому місті, де є такі свідомі громадяни.
 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ