Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині усім селом ловили вовка: теща захищала зятя, сусід - сусідку, 84-річна бабця - всіх (відео)

Неділя, 28 жовтня 2018 14:07
Сільський переполох: на Тернопільщині люди серед білого дня були змушені відбиватися від вовка, який забіг на подвір’я. На ґвалт збіглося півсела — щоб зловити звіра задіяли вила, лопату, миску та кролячу клітку.

Інцидент трапився у селі Глинна Козівського району. Місцевий житель Степан розповідає, що того дня порався по господарству, виконував вказівки тещі. І от зненацька просто на нього накинувся вовк. На щастя, чоловік відбився великою мискою, а на його крик вибігла теща з лопатою, яка кинулася захищати зятя.

Далі шукати вовка, який, ймовірно, десь причаївся на обійсті, збіглися сусіди: дядько Богдан із вилами налаштований був рішуче – відбити напад сіроманця на сусідів було для нього справою честі. Звір не витримав такого наступу і заскочив у порожню кролячу клітку – звідти почав гарчати. На лемент прибігла й 84-річна бабця Софія, яка не побоялася звіра.

"Я пішла до клітки, а він нічого, не рухався, але вивалив очі так дивився на мене. Я казала, що то пес, не рухайте", - каже пенсіонерка.

Та непроханого гостя убили. Мовляв, навіть ветеринар казав, що то молоде вовченя. Наступного дня експерти підтвердили, що убитий звірбув не вовком, а собакою. 

Детальніше — у сюжеті ТСН:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ