Читайте нас в соціальних мережах

На головній площі Тернополя нагородили найпочесніших та найхоробріших (фоторепортаж)

Четвер, 23 серпня 2018 12:21
Грандіозну церемонію нагородження провели на Театральному майдані в Тернополі 23 серпня з нагоди Дня Державного Прапора України.

На центральній площі міста голова обласної ради Віктор Овчарук та очільник ТОДА Степан Барна почесними відзнаками – нагрудними знаками, грамотами, орденами, грошовими сертифікатами нагородили військовослужбовців, правоохоронців та інших почесних жителів Тернопільщини.

Як наголосила одна з нагороджених – парамедик медичної служби Наталія Колодій, усім українцям треба вкласти свою частку у боротьбу за те, щоб наша Україна швидше звільнилася від загарбника.

—  На жаль, для наших громадян війна не закінчилася. Хоч ми зараз почуваємося вільними, захищеними, святкуємо, проте на Сході продовжують гинути наші патріоти. Ми не маємо права забувати, що ціна нашого кожного прожитого у мирі та спокої дня – людські життя. Тому зробімо все, аби перемога стала для нас ще ближчою, —  наголосила пані Наталія.

 IMG_3262.JPG

Варто зазначити, що під час урочистості тернополяни також віддали шану тим, хто віддав своє життя, аби нині українці мали змогу гордо стояти під синьо-жовтим стягом.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар