Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська міська рада оголосила конкурс на 2 вакантні посади

П'ятниця, 13 липня 2018 08:00
Тернопільська міська рада оголосила конкурс на заміщення двох тимчасово вакантних посад на період соціальної відпустки основного працівника.

Йдеться про такі вакансії:

  • головний спеціаліст відділу соціально-правового захисту дітей служби у справах неповнолітніх та дітей;
  • головний спеціаліст відділу благоустрою та екології управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології.

Вимоги до претендентів на посаду: громадянство України та вільне володіння державною мовою; вища освіта за освітньо-кваліфікаційним рівнем магістра, спеціаліста; стаж роботи в органах місцевого самоврядування та/або на державній службі не менше одного року, за фахом в інших сферах управління – не менше двох років; володіння комп’ютером на рівні досвідченого користувача; знання законодавства відповідного спрямування.

 Згідно з чинним порядком заміщення вакантних посад, до участі у конкурсі допускаються громадяни України, які вільно володіють українською мовою. Конкурсанти складають у письмовій формі іспити на знання Конституції України, Законів України «Про службу в органах місцевого самоврядування», «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про запобігання корупції», а також законодавства з урахуванням специфіки функціональних повноважень відповідного структурного підрозділу.

Детальна інформація за телефоном 40 41 23 (відділ кадрового забезпечення).

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ