Читайте нас в соціальних мережах

Майже мільйон на квартиру: воякам з інвалідністю Тернопільщини вручили сертифікати на значну суму (фоторепортаж)

Середа, 27 червня 2018 14:42
Для чотирьох учасників бойових дій з інвалідністю ІІ групи та дружини загиблого військовослужбовця 27 червня у стінах Тернопільської ОДА підготували особливі подарунки – сертифікати на перерахування коштів на спеціальних рахунок Ощадбанку України для придбання житла на суму близько 900 тис. гривень.

На захід прийшли переважно рідні бійців, які отримали з рук очільника ТОДА Степана Барни сертифікати, квіти та привітання.

Для того, щоб наші вояки отримували підтримку з боку держави, ми намагаємося робити все для того, аби бійці, які мають поранення в зоні бойових дій, підпадали під соціальний захист. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19.06.2016 року №719 по забезпечення деяких категорій осіб житлом, у Тернопільській області виплачено компенсацію майже на суму 14 млн. гривень на придбання помешкання для 21-ї особи. Такі дії є та будуть спільною роботою всіх представників органів державної влади та депутатського корпусу. Особливу увагу нам потрібно звернути на військовослужбовців І та ІІ групи інвалідності, які за певних обставинах втратили можливість долі виконувати бойовий обов’язок, проте які зробили все для того, щоб Україна як ніколи була близькою до перемоги, — звернувся до гостей Степан Барна.

Одним із почесних військовослужбовців, який отримав значну суму на квартиру, є волонтер Руслан Гетьман, який, попри інвалідність, прагне знову захищати рідну землю.

IMG_2178.JPG

Скоро планую повернутися на передову, адже сумую за бойовими побратимами. До отримання порання я служив у морській піхоті, був чудовим снайпером. Наші вороги ще називають морських піхотинців «чорними духами», адже ніяка зла сила нас не може знищити. Сьогодні я займаюся волонтерством, люблю допомагати потребуючим – сиротам, калікам, безхатькам, — розповів пан Руслан.

Чоловік наголосив, що саме у морській піхоті він зустрів справжніх друзів, які на передовій у будь-яку мить готові підставити плече за товариша.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар