Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині чоловік пограбував екс-дружину, бо не хотів платити аліменти

Середа, 27 червня 2018 14:19
На Тернопільщині горе-батько заборгував величезну суму грошей за несплату аліментів на утримання дітей і пішов на злочин. Чоловік прокрався у помешкання своєї екс-дружини і вкрав у неї грошове зобов’язання та кошти, що знайшов у будинку.

Інцидент трапився у селі Лошнів, що у Теребовлянському район. Про те, що її пограбували місцева мешканка відразу ж повідомила правоохоронців. Їм же і розповіла, що підозрює у скоєнні злочину колишнього чоловіка.

Здогадки жінки виявилися небезпідставними, адже кому б ще прийшла в голову ідея викрадати розписку? Згодом поліція встановила, що злочин дійсно скоїв підозрюваний.

— Потерпіла розлучилася із колишнім чоловіком близько чотирьох років тому. Від даного шлюбу вона виховує троє неповнолітніх дітей. Суд зобов’язав чоловік платити аліменти на утримання своїх дітей. Проте кошти він вчасно не сплачував, тому вирішив написати розписку, в якій зобов’язувався сплатити заборгованість по аліментах у розмірі 55 тис гривень, — інформують в обласній поліції.

У тому, що заліз у помешкання екс-дружини чоловік зізнався. Як і в тому, що вчинив крадіжку розписки та коштів. Втім, гроші він вже встиг потратити, тож повернути їх матері його трьох дітей не зміг.  За даним фактом було відкрито кримінальне провадження за статтею 185 Кримінального кодексу України.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар