Читайте нас в соціальних мережах

Стало відомо коли у Тернополі пролунає останній дзвоник для школярів

Вівторок, 15 травня 2018 14:28
Вже зовсім скоро у школах Тернополя пролунає останній дзвоник. Його так чекають школярі, у яких попереду тривалі літні канікули і, водночас, так не хочуть випускники, для яких цього року закінчується безтурботне дитинство і починається нове доросле життя.

Цей тиждень — передостанній для майбутніх абітурієнтів, які, замість того, щоб думати про свій образ на свято «Випускник-2018», посилено готуються до ЗНО, яке от-от розпочнеться.

— Якщо говорити про дати закінчення навчання, то останній дзвоник у Тернополі запланований на наступну п’ятницю, 25 травня, — розповідає заступник начальника управління освіти та науки тернопільської міської ради, начальник відділу дошкільної, середньої та позашкільної освіти Ірина Сум. — Після цього на випускників чекає ЗНО і лише по завершенні тестувань з усіх предметів можна буде з чистим серцем святкувати такий довгоочікуваний випускний. Урочисте свято «Випускник-2018» у Тернополі відбудеться 23 червня.

Також відомо, що цьогоріч у Тернополі стіни рідної школи назавжди покидають 1132 одинадцятикласники. З них близько двох сотень є претендентами та «золоті» та «срібні» медалі, але от заслужити їх можна буде лише після успішної здачі ЗНО.
Програми убористостей наразі не розголошують, над нею досі працюють. Втім, кажуть в управлінні освіти та науки ТМР, свято, як завжди, обіцяє бути цікавим, видовищним та незабутнім.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар