Читайте нас в соціальних мережах

60-річного тернополянина "обчистила" молода злодійка

Четвер, 12 квітня 2018 15:30
60-річний тернополянин і не підозрював чим закінчиться для нього випадкове знайомство з 35-річною молодицею у компанії. Близьке спілкування продовжилося у помешканні чоловіка, який лише згодом зрозумів, що привів додому злодійку.

Вранці нова знайома чемно попрощалась з господарем житла і пішла. Як з’ясувалося, прихопивши із собою 26 000 гривень, які знайшла у сховку довірливого чоловіка, поки той спав.

Лише за декілька днів тернополянин зрозумів, що його пограбували. Підозра відразу ж впала на нову знайому, про що заявник повідомив у поліцію. 35-річну жінку швидко розшукали.

— Мешканка обласного центру в минулому вже потрапляла в поле зору правоохоронців через крадіжки. Не втрималася зловмисниця від криміналу і тепер, — інформують в ГУНП у Тернопільській області. — Краденими коштами молодиця погасила власні заборгованості, ще й дітям нових речей купила, тож повернути потерпілому вже було нічого.

Тепер за скоєне їй доведеться відповідати перед законом. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Подальшу долю злодійки вирішуватиме суд.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ