Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни побачили виставу, яка навчає любити і прощати (фоторепортаж)

Вівторок, 03 квітня 2018 14:33
По новому пережити події в Єрусалимі від вербної неділі до Воскресіння і відчути через героїв вистави любов та силу Ісуса Христа могли тернополяни 1 квітня під час перегляду вистави «Розіпни Його».

Напередодні Великодніх свят протягом десяти років християнська молодіжна спільнота «Знамення» організовує на Тернопільщині перегляди театралізованої вистави на 4 дії, в якій розповідається про події та жителів Єрусалиму.

Цьогоріч представники спільноти інсталізували дійство для тернополян в Українському домі «Перемога». У виставі було залучено майже всіх представників християнської спільноти – близько 20 людей, які не тільки готували певні сценічні ролі, але й допомагали в підготовці з декораціями, костюмами, роботою над сценарієм, режисурою.

Вистава "Розіпни його" - не проста за композицією, адже вона була донесенадо глядачів у доступній формі . На сцені одна за одною з'являлися жінки, які вболівали за долею Ісуса, які страждали разом з Ісусом, які мали можливість зустрітися  поглядом з Ісусом, які плакали і молилися за Сином Божим.

— Вистава «Розіпни його» навчає людей насамперед любити і прощати – любити Господа Бога всім серцем своїм та любити ближнього свого, як самого себе.  Це ті основні закони, які приніс до цього світу Ісус Христос та які ми можемо причитати в Новому Завіті. І неважливо, скільки разів тобі довелося спіткнутися в цьому житті, бо важливіше те, що ти підносишся, навертаєшся до Бога. І коли людина опинилася у скруті, їй важко – Господь візьме її на руки, — розповіла учасниця  Християнської Спільноти Знамення Наталія Івашків.

Пані Наталія розповіла, що в минулі роки вонаактивно долучалася до вистави – виконувала одні з головних ролей та допомагала в підготовці до заході. Зокрема, учасниці спільноти випадало грати негативну персонажку – Кафіру. Як розповіла Наталія Івашків, це була одна з найважчих ролей, оскільки непросто було перевтілитися в образ жінки, яка не навернулася до Бога.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ