Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянин повернувся з чемпіонату України з потрійним «золотом»

Вівторок, 16 січня 2018 14:00
З 6 до 11 січня тривав у селі Яворів, що на Львівщині, тривав чемпіонат України з лижних гонок та біатлону серед спортсменів з ураженням опорно-рухового апарату та вадами зору. Участь у ньому взяли представники десяти областей, в тому числі і Тернопільщини.

Зокрема, від Тернопільського центру та ДЮСШІ «Інваспорт» виступав майстер спорту України міжнародного класу, студент першого курсу факультету фізичного виховання Тернопільського національного педагогічного університету імені Володимира Гнатюка Тарас Радь. Його старти були більш, ніж просто успішними.

За підсумками змагань у нього цілих три медалі. Усі – золоті.

Так, змагаючись серед чоловіків в категорії сидячи, клас LW 10-12, Тарас тричі посідав перші місця, стаючи переможцем у біатлоні (спринт) на дистанції 7,5 км, у лижних гонках (вільний стиль) 10 км та у лижних гонках спринт (класичний стиль) 1.2 км.

Тепер наш земляк, який під час останніх змагань тричі став чемпіоном України, готується до наступних стартів вже на міжнародному рівні. Так, у місті Оберрід (Німеччина) з 19.01по 29.01.2018 р. пройде Кубок світу із зимових видів спорту, у якому він візьме участь. Згодом, у м. Вуокатті, Фінляндія пройде наступний етап Кубка світу (29.01-11.02. 2018 р.). А вже з 09.03 по 18.03.2018 р. Тарас Радь виступить на ХІІ Зимових Паралімпійських іграх у м. Пхенчхан, Корея.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ