Читайте нас в соціальних мережах

До півдозрюваного у вбивстві випускниці з Тернопільщини прийшов Миколай, бо той "був чемний" (фотофакт)

Четвер, 21 грудня 2017 14:00
У державну установу «Чортківська установа виконання покарань (№26)», що на Тернопільщині, завітав Миколай. Засуджені отримали подарунки від чудотворця, аби навіть за гратами було свято.

Солодкий сюрприз отримав і Василь Гнатюк, якого підозрюють у вбивстві випускниці Ірини Мукоїди. Як відомо, апеляційний суд погодився з думкою обвинувачення і залишив підозрюваного у вбивстві під вартою до 15 січня 2018 року, відхиливши апеляцію адвокатів Василя Гнатюка.

«На відміну від прокурорів та суддів Святий Миколай, вважає Василя чемним хлопцем тому приніс йому подарунок», - повідомляє старший інспектор СВПР Чортківської УВП (№26) Тарас Бакун.

За його словами, Святий Миколай все своє життя присвятив справам милосердя, Він лікував хворих, допомагав в’язням, опікувався сиротами. За це Господь прославив його даром творення чудес і дав силу робити ще більше добра. В народних легендах святий Миколай боронить людей від пожеж, повеней. Захищає тих, хто перебуває у плаванні. Тож ув’язнених та засуджених свято теж не оминуло. Неповнолітньому ув’язненому капеланом Церкви Адвентистів Сьомого Дня Василем Кривенчуком та капеланом Євангельської Церкви «Христос для всіх» були вручені подарунки.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ