Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі батьки дошкільнят звинувачують завідуючу ДНЗ у тому, що через заробітки її колежанки страждають діти

Вівторок, 05 грудня 2017 17:05
Батьки ДНЗ №30 молодшої групи №4 міста Тернополя просять допомогти їм встановити справедливість у дитсадку. Тернополяни кажуть, що їхні діти недоглянуті і винна у цьому саме завідуюча дошкільного навчального закладу.

Відтак, обурені батьки написали про проблему у рубриці «Питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міської ради, де просять керівника освіти Тернополя Ольгу Похиляк вплинути на ситуацію, що склалася. Мовляв, впливу на завідуючу не мають, адже вона просто не хоче їх слухати.

«Групу, в яку ми водимо своїх дітей, відвідують діти віком від 2,5 до 3,5 років і наскільки нам відомо, що з такими дітками повинні бути (хоч би перші місяці) два вихователі, адже це новоприйняті і маленькі діти. Скоро буде вже майже чотири місяці, як кожен день зранку до вечора з ними сидить одна вихователька Курило Люба Богданівна. Як нам стало відомо від батьків попереднього випуску, напарницею Люби Богданівни була вихователь Біскуп Надія Тарасівна (це колежанка зав. закладом), але перед відкриттям нашої групи, це десь був серпень місяць, вона поїхала на заробітки за кордон на 6 місяців і завідуюча тримає їй місце роботи, а можливо її і ніхто не звільняв. Так чому заручниками недолугого керівника закладу мають бути наші недоглянуті діти і ще бідна замучена вихователька?», - пише від імені батьків пані Юлія.

За словами тих же батьків, потрапити на прийом до керівника ДНЗ неможливо.

«Її кабінет кожного ранку він зачинений, вона сидить всередині і нікого не приймає, а коли пізніше зайдеш, то там чути запах горілих свічок. Таке враження, що вона проводить якісь ритуали, але на наші звернення ніякої реакції немає. Шановна Ольго Петрівно, ми Вас дуже просимо, щоб Ви поставилися до нашої проблеми з розумінням і провели ретельну перевірку», - закликають тернополяни, діти яких відвідують молодшу групу №4 ДНЗ №30. 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ