Читайте нас в соціальних мережах

Завдяки тернополянам в районі новобудов на «Дружбі» таки відремонтують жахливі міжбудинкові проїзди

Субота, 18 листопада 2017 15:18
Усі звернення, які надсилали тернополяни на адресу міської ради та депутатів про ремонт дворів та прибудкових територій на масиві «Дружба» залишалися без уваги чиновників. Тому на сайті електронних петицій ТМР зареєстрували ініціативу з проханням якнайшвидше вирішити проблему.

 «Біля новобудов неможливо проїхати яма на ямі. Хто приймав ці будинки без нормальних водостоків та з неякісним, дуже тонким асфальтом? Від Карпенка 44, до вул. Будного шматки дороги взагалі без асфальту», - йшлося в петиції Михайла Домітрака.

І електронна петиція таки набрала необхідну кількість голосів «за». Виконком розглянув пропозицію і прийняв рішення вже у наступному році провести ремонт проїзду від вул. Карпенка, 44 до вул. Будного.

«Повідомляємо, що при формуванні титульного списку капітального ремонту міжбудинкових проїздів на 2018 рік в м. Тернополі, буде врахована дана петиція щодо включення даного проїзду в титул для проведення його капітального ремонту», - зазначив заступник міського голови Владислав Стемковський.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 natalia 21.11.2017, 14:02
щеб відремонтували дорогу на прибудинкові тереторії по вул. Карпенка 22 там одні ями на ямі
Скарга

Додати коментар