Читайте нас в соціальних мережах

Водій, який на Тернопільщині насмерть збив чоловіка, спритно "замів сліди", але його таки розшукали

Вівторок, 14 листопада 2017 18:15
Водія, який 12 листопада спричинив смертельну ДТП на Тернопільщині, знайшли. 29-річний кермувальник каже, що втік з місця аварії, бо злякався відповідальності.

Нагадаємо, йдеться про автопригоду, що трапилася у Бучацькому районі, де у селі Трибухівці, на дорозі неподалік цвинтаря знайшли 33-річного місцевого жителя без ознак життя. Його збила автівка, однак сам винуватець аварії покинув потерпілого помирати, а сам дременув геть.

Правоохоронці, зібравши деталі від автомобіля-втікача, почали розшукувати причетних до автопригоди. Слідчі вилучили деталі автомобіля, бампер та підкрильники. Ймовірно, це автомобілі марки Volkswagen Caddy, Volkswagen Polo, Seat Inca чи Seat Ibiza. На допомогу бучацьким поліцейським начальник ГУНП Олександр Богомол направив групу оперативників на чолі з т.в.о. начальника управління превентивної діяльності Олександра Розпутнього.

- Вийти на слід втікача вдалося менш, ніж за добу, - каже тимчасово виконуючий обов’язки начальника Бучацького відділення поліції Іван Простий. - Допомогли встановити особу водія небайдужі місцеві мешканці та камери відеоспостереження, встановлені в населеному пункті. Як стало відомо, залишив місце пригоди житель села Трибухівці, 1988 року народження. Чоловік у скоєному зізнався. Він розповідає, що спочатку зупинився біля чоловіка, який потрапив йому під колеса, хотів викликати швидку. Проте неподалік нього зупинилося ще дві автівки і водії порадили тікати, щоб не мати проблем.

Цікаво, що сам винуватець аварії до приїзду правоохоронців встиг повністю відремонтувати ушкоджений Volkswagen Caddy, адже сам працює авто техніком.  

- Триває слідство. Чоловік відповідатиме перед законом відповідно до статті 286 частина 2 ККУ. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого, - інформують в ГУНП у Тернопільській області.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ