Читайте нас в соціальних мережах

Найпопулярніший музичний фестиваль Тернополя – головний претендент на перемогу в престижному конкурсі

Вівторок, 14 листопада 2017 16:58
Усіх меломанів, які бодай раз буди у Тернополі на фестивалі «Файне місто», просять підтримати фест у голосуванні в конкурсі інноваційних та соціальних проектів Social Project Awards. Зараз міжнародний музичний фестиваль є головним претендентом на перемогу у номінації “Культура”.

- Саме він є одним з небагатьох українських фестивалів, в якому поєднуються практично всі сучасні напрямки музики. Фестиваль  у цьому переліку - єдиний український музичний фестиваль, який співпрацює з Асоціацію європейських фестивалів і посідає передові місця в списку найкращих літніх оупен-ейрів країни, - повідомляють організатори «Файного міста».

Для того, щоб зробити його переможцем у конкурсі, потрібно лише перейти за посиланням на сторінку конкурсу, авторизуватись через «Фейсбук» та підтримати Фестиваль. Зробити це можна ТУТ. До кінця голосування залишилось 16 днів. Проекти, які перемогли на Social Project Awards, будуть оголошені вже 9-го грудня в Одесі.

Довідка: Мета конкурсу Social Project Awards – популяризувати інноваційні проекти і талановитих громадських діячів, які формують майбутнє країни. Як перший і єдиний конкурс подібного формату Social Project Awards спрямований на визнання внеску громадських діячів у розвиток громадянського суспільства України та сприяння підйому соціальних проектів в країні.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар