Читайте нас в соціальних мережах

Кадри Хоптяна повертаються: Сьогодні директором «лемківського села» призначать «культурного діяча» часів Януковича?

Четвер, 09 листопада 2017 13:25
Сьогодні відбудеться друге засідання конкурсної комісії на заміщення вакантної посади директора музейного комплексу «Лемківське село».

Єдина кандидатура, яка буде розглядатися на конкурсі – колишнього керівника відділу культури Монастириської РДА Дудар Віра Йосипівна (2010 – 2014 років). Цю посаду претендентка отримала, не маючи відповідної профільної освіти, яку здобула вже за губернаторства Валентина Хоптяна.

Саме на період праці Дудар В.Й. припали парламентські вибори 2012 року, коли Партія Регіонів на Тернопільщині в районах збирали голоси силами працівників районних адміністрацій, а в бюлетенях замість галочок масово зявлялися букви: О – (голосували освітяни), М (медики), К (працівники культури) і т.д.. Встановлюючи відповідні плани для кожної з сфер і підраховуючи на кожній з виборчих комісій кількість відповідних букв забезпечувалися високі результати регіоналів на Тернопіллі. Інструментом захисту влади партії регіонів було також забезпечення людей з регіонів на антимайдан, що також робилося за рахунок відповідних планів перед чиновниками обласної т а районних адміністрацій.

Нагадаємо, що конкурсна комісія сформована в складі 9 членів – по 3 представники від влади, громадськості та самого музею.

Коментарі  

+3 #1 совок 09.11.2017, 15:14
Кадри Хоптяна повертаються... та вони нікуди,особливо ,і не йшли..в Підгайцях заступник голови рда, нач.сільського господарства,ка знчей ,фінвідділ,пенс ійний,совбез
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ