Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська поліція хоче співпрацювати з громадою?

Понеділок, 16 жовтня 2017 17:38
До співпраці закликають громадськість тернопільські правоохоронці. Зокрема, йдеться про набір кандидатів для формування нового складу робочої групи при Громадській раді МВС України.

Як повідомляють в ГУНП у Тернопільській області, основне завдання Робочої групи - співпраця з правоохоронними органами області та спільне вирішення важливих питань.

 - Увійти до робочої групи можуть громадські діячі (активісти), представники правозахисних організацій, засобів масової інформації та інші особи. Не можуть входити до Робочої групи люди, на яких поширюються заборони, передбачені Законом України "Про очищення влади", які мають не зняту або не погашену судимість за кримінальні правопорушення або які притягувалися до адмінвідповідальності за корупційні порушення, - інформують в обласній поліції.

Документи, необхідні для подачі в ГУНП в Тернопільській області: заява, протокол рішення щодо делегованої особи, свідоцтво про реєстрацію громадського об'єднання чи організації, інформація про діяльність, а також автобіографія кандидата. ПОЛОЖЕННЯ про робочі групи по співпраці і взаємодії громадськості з органами МВС можна переглянути  ТУТ. Кінцевий термін подачі - середа, 18 жовтня. Довідки за номерами: 27-12-69, 27-17-25.

 Ініціативна група ознайомиться з кожним претендентом і передасть усі резюме на розгляд Громадської ради при МВС України. Саме її члени формуватимуть остаточний склад Робочої групи.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 НАБУ. 16.10.2017, 18:19
З перевертнями в пагонах з НП.СБУ,внутрішн ьої безпеки,прокура тури,в Тернопільській області нормальні порядочні Тернополяни не мають про що говорити,а про співпрацю з перевертнями і мови не може бути.Гральний бізнес,торгівля сурогатом процвітає а перевертні говорять про співпрацю,намік ають на хабар. НАБУ.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ