Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни викликали поліцію до сусідки, яка утримувала в маленькій квартирі 36 котів (відео)

Неділя, 15 жовтня 2017 12:47
Нестерпний сморід не давав спокою жителям цілого під’їзду на вул. Дружби у Тернополі. Люди знали, що їхня сусідка тримає вдома 36 котів, але управи на неї не знаходили. Днями терпець мешканцям будинку обірвався і вони зателефонували у поліцію.

Патрульних чекали не лише обурені жильці, але й представники Асоціації захисників безпритульних тварин «Ноїв ковчег». Останні поскаржилися, що тварин тримають у неналежних умовах і погодилися їх забрати до притулку.

Коли вони зайшли у помешкання, в квартирі стояв жахливий запах. Люди побачили повну антисанітарію, розкидані речі і котів повсюди. Господарка пояснила, що їй віддають усіх тварин, яких не продали на ринку біля Збруча. Начебто дехто, за окрему плату, просить взяти котів до себе на деякий час.

- Разом із тіткою і бабусею у цій квартирі проживала 13-річна дівчинка. Її передали додому матері і повідомили соціальну службу, щоб приглянули за дитиною. Усіх котів забрали представники «Ноєвого ковчегу», - інформують у прес-службі патрульної поліції Тернополя.

 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар