Читайте нас в соціальних мережах

28-річний АТОвець з Тернопільщини пройшов "гарячі точки", але загинув вдома, на мирній території

П'ятниця, 13 жовтня 2017 15:38
Днями на Тернопільщині в результаті ДТП залинуло троє людей, які перебували в автомобілі «Москвич АЗЛК-2140», що зіткнувся з Volkswagen Touareg. Водій легківки, 28-річний Сергій Цирульніков із села Великі Млинівці, що на Кременеччині, був учасником АТО.

За кермом дорогого позашляховика була 22-річна донька відомого бізнесмена з Почаєва Івана Боцюка, яка відбулася незначними травмами. І хоч попередньо правоохоронці встановили, що водій «Москвича» не пропустив на виїзді з села джипа і таким чином допустив зіткнення, громада села обурена. Не вірять у вину Сергія і його рідні, мовляв він був досвідченим водієм – колись працював на швидкій у Кременці, потім водієм вантажівки КрАЗ в Дубні, водієм КамАЗа на Кременецькому цукровому заводі, пів останнього року їздив фурами до Білорусі та Польщі, пише Нова Тернопільська газета. Кажуть, за кілька днів до аварії батько купив дочці позашляховика і про те, що їхала вона на шаленій швидкості свідчить і сила удару, від якого «Москвича» просто розтяло навпіл, вщент зім’явши салон.

Двоє пасажирів легківки померли на місці події. Сергія ж забрали в реанімацію, медики намагалися врятувати йому життя, але не вдалося.

- Не розумію, що могло статися… Пройшов «гарячі точки», а загинув неподалік дому, - каже брат загиблого АТОвця Петро. – У нього залишився п’ятирічний син Іванко та дружина Дарина. Ми досі не віримо в те, що Сергія більше немає…

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ