Читайте нас в соціальних мережах

Аферист, який обманув безліч тернополян, продовжує розповідати казки про "світле майбутнє" Helix (відео)

Четвер, 12 жовтня 2017 17:32
Скандально відомий бізнесмен, «батько» сумнозвісної фінансової піраміди «Helix» Дмитро Нагута, який разом із своїми поплічниками «кинув на гроші» безліч тернополян та інших жителів України і зарубіжжя, дав інтерв’ю хмельницькому каналу «33», в якому розповів, що труднощі в компанії тимчасові.

Своїх вкладників аферист продовжує «годувати обіцянками» про те, що у «Helix» все добре і вплати не здійснюються лише тому, що усі активи «заморозили» через перевірки, що їх здійснює поліція і прокуратура.

«Я півроку не давав інтерв’ю, не з’являвся в пресі, бо хотів, щоб правоохоронці розібралися у всьому, всіляко допомагав їм зібрати інформацію, навіть найняв для цього детективів, які теж поповнили доказову базу, збираючи потрібні документи та матеріали. В цей час на мене особисто та на фірму було вилито багато бруду, замовних статей, в яких не було жодних фактів, лише звинувачення в мій адрес», - каже Дмитро Нагута.

Він каже, що впевнений на 100% у тому, що «Helix» продовжить свою діяльність, але вже за межами України, в інших країнах. Мовляв, це погано для нашої держави, адже інвестиції, а разом з тим і розвиток бізнесу, здійснюватиметься закордоном, від чого Україна залишиться «в мінусі».

Про «світле майбутнє» свого дітища - фінансової піраміди «Helix» - далі в інтерв'ю Дмитра Нагути:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ