Читайте нас в соціальних мережах

На матчі національної збірної Суркіса назвали сепаратистом (ФОТО)

Середа, 11 жовтня 2017 16:12
Під час матчу між національними збірними України та Хорватії, який відбувся в Києві 9 жовтня на одному з секторів НСК “Олімпійський” був вивішений банер з написом: “SCURKIS-SEPAR Маріуполь – це Україна”.

Відповідне фото в соціальних мережах розмістили відвідувачі матчу.

Правда, як видно на банерному надписі допущена помилка “Сцуркіс”. Що саме цим хотіли донести вболівальники невідомо, чи дійсно вони допустили помилку, чи своєрідно намагалися донести прихований зміст.

Таким чином вболівальники нагадали Суркісу недавню витівку “Динамо”.

Нагадаємо, що клуб не поїхав грати в Маріуполь під приводом відсутності гарантій безпеки. Слід зазначити, що всі інші клуби УПЛ і до і після приїжджають до ФК “Маріуполь” і вільно проводять матчі.

Відомо, що всі важливі рішення, що стосуються бренду “Динамо”, до сих пір приймаються після візи Суркіса-старшого.

За неофіційною інформацією, брати готові були піти на поступки після резонансу. Адже проти них виступили навіть ультрас самого “Динамо”.

Клуб нібито готовий був вибачитися і попросити про додаткову дату для матчу в календарі. Однак поки всі зусилля марні.

Раніше повідомлялося, що поліція розслідуватиме можливий факт фальсифікації документів Федерації футболу України для обрання Григорія Суркіса до Виконкому УЄФА по скарзі голови федерації футболу Маріуполя Василя Журавльова.

Він підняв питання про те, на підставі яких документів Суркіс переобрався на пост віце-президента УЄФА. Журавльов звернувся з офіційним листом до Президента УЄФА Олександру Чеферін, в якому попросив провести перевірку і зняти Суркіса з поста віце-президента і члена Виконкому.

В Україні з приводу інциденту в 2015-му вже заведено кримінальну справу за стаття “підробка документів, печаток і бланків”. Якщо це буде доведено, Григорію Суркісу загрожує до 3-х років тюремного ув’язнення.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ