Читайте нас в соціальних мережах

Облрада вирішила: артистам, які гастролюють у Росії та на окупованих територіях, не дозволять концертів на Тернопільщині

Середа, 11 жовтня 2017 13:28
Мешканці Тернопільщини не побачать вживу виступи артистів, які гастролюють на території Росії та на окупованих територіях України. Принаймні, на території краю.

Відповідне рішення прийняли члени постійної депутатської комісії з питань духовності, культури, свободи слова, інформації та розвитку громадянського суспільства Тернопільської облради. Вони заборонили виступати таким виконавцям.

"Заборонити проведення концертів та інших розважальних заходів в обласних комунальних закладах та на території області організаціями та окремими особами, котрі здійснюють свою діяльність, проводять концерти, гастролі, беруть участь у різноманітних розважальних заходах у Російській Федерації та на тимчасово окупованих територіях України під час українсько-російської війни", - йдеться у рішенні.

До слова, раніше Верховна Рада України з третьої спроби ухвалила законопроект щодо організації гастролей російських артистів в Україні.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар