Читайте нас в соціальних мережах

Тернополянка, яка живе біля ринку "Аляска", скаржиться на гори сміття

Середа, 11 жовтня 2017 16:30
Сухі квіти, одноразовий посуд, папір та різний непотріб викидають під під’їзд поблизу ринку "Аляска". Люди користуються смітником жителів будинку, який просто не вміщає таку кількість відходів. Тоді сміття викидають на землю.

У розділі Питання-відповіді на сайті міської ради тернополянка скаржиться, що це сміття розносить вітер по бульварі Куліша. Жінка просить владу допомогти, адже ЖЕК, що обслуговує будинок, не укладав договору з підприємцями.

- Ми жителі Куліша 4,4. Ось вже декілька років потерпаємо від сміття, яке скидають усі небайдужі під наш під’їзд. Біля нас базарчик "Аляска! і ряд новозбудованих кіосків та два магазини усе сміття, сухі квіти з клумб, стаканчики, папір і т.д. скидають нам до смітника. Через те, що він не розрахований на таку кількість відходів, під будинком валяються купи сміття, яке розносить вітер по усьому бульвару, - йдеться в повідомленні.

Автор скарги пропонує забрати сміттєві контейнери з вулиці:

- Наскільки нам відомо, наш будинок обслуговує Еко-Тер, куди ми звертались і нам дали відповідь, що ні базар, ні нові кіоски з ними договору не укладали. Можливо, можна закрити сміттєпровід і забрати з вулиці контейнер, чи зробити збори з базаром і новими кіосками? Ці купи квітів терпіти вже неможливо, бо скидають їх навіть не в контейнер, а просто на землю.

Коментарі  

0 #1 НАБУ. 11.10.2017, 16:51
Перевертні в пагонах з НП,внутрішньої безпеки,в м.Тернополі,кри шують торгівлю сурогатним спіртом на ринку Аляска по вул.В.Великого. В кнайпі під назвою ШТОЛЬНЯ збираються бомжі пють сурогат,від чого і вмирають,за це перевертні в пагонах получають хабар щомісячно у розмірі 2000 тис.гр. НАБУ.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ