Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільська біатлоністка розповіла, чому пропустила Чемпіонат України

Вівторок, 10 жовтня 2017 18:01
Гордість Тернопільщини, олімпійська чемпіонка Олена Підгрушна зізналася, що їй не потрібна була участь у літньому Чемпіонаті України з біатлону, що проходив у Чернігові. У спортсменки інші плани.

«Стосовно моєї участі в чемпіонаті країни ми спілкувалися з тренером і вирішили, що цей старт в даний момент поки не потрібен, у нас трохи інша підготовка», - каже капітан жіночої збірної України з біатлону.

За словами Підгрушної, вона приїжджала отримати нові гвинтівки, поспілкуватися з вже знайомими та новими спонсорами, уболівальниками. Також знана біатлоністка  підтримувала молодь та дала спортсменам корисні поради.

«Щодо виступу в Німеччині, мені сподобався цей старт, тому що певний час я була без тренувань, без підготовки, потім втягнулася, буквально, кілька днів попрацювала і пробігла цю гонку. Спеціально стартувала, щоб зрозуміти, на якому я зараз рівні щодо наших дівчаток та інших. Тобто, для мене це була така тестова гонка. Висновки зробили, працюємо далі», – цитує Олену Підгрушну xsport.ua.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ