Читайте нас в соціальних мережах

Ревізор Тищенко проінспектував культові тернопільські заклади і жодному не дав відзнаки. Як це було? (відео)

Вівторок, 10 жовтня 2017 14:09
Тернополяни розчаровані – жоден заклад, який у травні цього року відвідав відомий ресторатор, а віднедавна ще й новий ведучий програми «Ревізор» Микола Тищенко, не отримав відзнаки. Втім, розчаровані не лише містяни, але й сам Тищенко, який зізнається – дуже хотів залишити у Файному місті свою табличку.

Та, виходить не було за що.

Першим «під приціл» ревізора потрапив популярний у Тернополі ресторан «Оскар». Все б нічого – їжа смачна, приємний інтер’єр, затишна атмосфера, гарна музика, багато відвідувачів, але… Зіпсувала хороше враження про цей заклад кухня. Тут команда «Ревізора» побачила багато бруду, відсутність стікерів та порушення процесів, що недопустимо для ресторану такого рівня. Тому, попри багато «плюсів», які відзначив Тищенко, недоліки таки переважили на вагах ревізора.

Дісталося добряче і пабу «Файне місто», яке так полюбляють тернополяни та гості обласного центру. Тут критика знаного столичного ресторатора торкнулася знову ж таки кухні, якій далеко до ідеальної, посуду, що був неретельно вимитий, а найбільше – їжі. Микола провів майстер-клас для су-шефа пабу і заборонив їй надалі називати «підливу» для панського деруна цим словом, мовляв, відтепер це тільки «соус». Взявши усі види м’ясних сетів до пива та усі наявні в меню різновиди цього напою, ведучий програми «Ревізор» відзначив, що частина  м’яса пересушена, а інша – не надто відповідає тому, що зазначено в меню. Свої думки з приводу побаченого Тищенко оголосив перед персоналом пабу, які так і не дочекалися заповітної таблички «Ревізор рекомендує».

Не отримала відзнаки і найстаріша піцерія Тернополя – «Стара піцерія». Те, що побачив ресторатор на кухні, просто шокувало його – повна антисанітарія, старі духовки, посуд, якому пора на пенсію, голуби в приміщенні цеху,елементарна відсутність сільничок та рідкого мила в закладі та інтер’єр, який пригнічує. Працівниць пі церії Микола Тищенко довів до сліз, адже ті не мали права пускати його «за лаштунки» піцерії. Та навіть авторитет ревізора не допоміг йому дізнатися секретний рецепт піци, яку тут готують з дня в день вже багато років поспіль.

Заночували Тищенко та шеф-редактор програми «Ревізор» Анна Жижа у хостелі «Файний костел», що знаходиться просто на центральному ринку. Попри те, що заклад новий, сервіс тут виявився нікудишнім. Адміністратора так і не знайшли, а ключі вручив жильцям охоронник, який і провів міні-екскурсію хостелом. Ревізор продемонстрував глядачам, що ліжка тут ненадійні та незручні, постіль вся у плямах та волоссі, що вже говорити про чистоту. Виспатися у «Файному хостелі» теж було нереально, адже він видався схожим на паперовий будиночок – ізоляції ніякої і постійний шум з вулиці.

Завітала команда «Ревізору» і в улюблену закусочну Сергія Притули «Темп». Привітний чоловік по ту сторону віконця, не впізнавши нового ведучого відомої програми, розповів про проблеми закладу, мовляв, ціни піднялися і люди стали менше відвідувати «Темп». Тим часом в зал зайшов клієнт, який попив із Тищенком кави та разом передали привіт ведучому програми «Страсті за Ревізором». До слова, намальована від руки відзнака «Притула рекомендує», яку той вручив закладу у 2014-му році, досі тут – вона висить у золотистій рамці за склом на видному місці.

Отож, два дні у Тернополі команда «Ревізору» шукала заклад, гідний найвищої відзнаки. Але не знайшла. Чи не був Микола Тищенко надто прискіпливий та упереджений у своїх оцінках? Дивіться та аналізуйте самі. Відео програми «Ревізор» від 09.10.2017:

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ