Читайте нас в соціальних мережах

«Пусть будєт кровь! Мнє всє равно!», — генеральний директор «Мрії» Саймон Чернявський про ситуацію у Козовій

Понеділок, 09 жовтня 2017 14:50
Донецький запроданець, який кілька років керує Агрохолдингом «Мрія» Саймон Чернявський, ніяк не хоче зважати на складну ситуацію, яка розвинулася в Козовій на колишньому АТП.

Територія АТП на законних підставах належить товариству «Рокмар». Про це вже не одноразово писали журналісти.

Проте, на ній знаходяться кілька будівель, якими користується «Мрія». Саме в одній із таких хатин забарикадувалися харківські «легіонери», які вже більше півроку тероризують Тернопільщину – роз’їжджають по полям за технікою «Мрії» і погрожують зброєю селянам.

Весною після сутичок у Шумську з місцевими фермерами ці ж харківчани повернулися у Тернопіль в готель «Глобус», де орендували кімнати. У ресторані цього коплексу під час п’яного застілля «легіонери» жорстоко побили ветерана АТО Олександра Починка.

Тоді усі атовці зорганізувалися і за допомогою поліції вивезли харківських прибульців за межі області, аби не повторювалися подібні озброєнні конфлікти. Проте цей випадок тітушок нічого не навчив. І ось не пройшло і півроку як вони знову повернулися в Тернопільську область і знову чинять беззаконня. На яке, до речі, закриває очі керівництво обласної поліції.

Аби допомогти виїхати «легіонерам» з Тернопільщини цього разу до Козови знову приїхали атовці. Після кількагодинних перемовин з юристами «Мрії» бійцям АТО все-таки вдалося поспілкуватися з самим генеральним директором агрохолдингу Саймоном Чернявським. Особисто з ним спілкувалася голова Спілки бійців АТО Тернопільщини Алла Борисенко (Чонгар).

Бійці пояснили ситуацію, якщо харківська так звана охорона не розбарикадується і не покине приміщення, то атовці діятимуть більш радикально. Саймон Чернявський умови бійців не прийняв. «У нас есть все законные основания находиться в этих строениях. Мне все равно. Пусть будет кровь! За это будет отвечать и разбираться полиция!», — так заявив бійцям АТО Тернопільщини іноземець.

Звичайно, Саймону Чернявському, який народився в Англій, а жив на Брайтон-Біч (США) далеко по одному місцю, що в Україні йде війна на Сході, де проливається кров справжніх патріотів. Він неоднозначно підтвердив, що не проти, щоб кров українців лилася ще й на Тернопільщині. В той час коли твориться таке беззаконня на теренах області на це очі закриває і СБУ, і керівництво краю. Та чи надовго вони залишатимуться сліпі? Невже дійсно необхідно, щоб пролилася кров патріотів для того, щоб справедливість знайшла своє місце, пише Народна правда.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ