Читайте нас в соціальних мережах

На дамбі Тернопільського ставу - вже без заторів

Понеділок, 09 жовтня 2017 17:15
У Тернополі раніше терміну завершили усі дорожні ремонтні роботи на дамбі ставу. Відтак, водії можуть бути спокійними – тепер у цьому напрямку заторів вже немає.

Дорога відкрита для проїзду в обидві сторони.

Останні «штрихи» перед фінішем робили у ці вихідні. Тут влаштували нижній шар асфальтобетону. Хоча попередньо обіцяли, що триватиме асфальтування північної смуги дамби Тернопільського ставу (у напрямку «Дружби») до кінця жовтня. Втім, погода виявилася сприятливою для проведення ремонту, тож закінчили набагато скоріше.

Та це ще не все. Решту дороги на дамбі, в тому числі і реконструкцію водоспуску в парк «Топільче» робитимуть вже у наступному році.

Як зазначив Микола Лесів, головний інженер управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології ТМР, верхній шар асфальту було б технічно правильно стелити одразу на всю дамбу загалом. Оскільки, швидше за все, капремонт ділянки, яка залишилася невідремонтованою, буде здійснено наступного року, то й верхній шар на всю дамбу будуть вкладати по його завершенні. Та, попри те, що технічно правильно постелити верхній шар не смугами, а на всю дамбу загалом, для цього треба повністю перекривати дамбу і не давати змоги руху будь-якого транспорту на певний час. А це, зважаючи на те, що це фактично єдина дорога, яка з’єднує частини міста, дуже складно.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ