Читайте нас в соціальних мережах

Сергій Бабкін, якого активісти називають «співаком з безхребетною позицією», передумав їхати в Тернопіль

Понеділок, 09 жовтня 2017 15:55
Концерту Сергія Бабкіна, який у Тернополі з 8 жовтня перенесли на сьогодні в драмтеатр не буде. Усе через погрози активістів зірвати концерт, мовляв, артист не є патріотом і займає аполітичну та безхребетну позицію в плані подій в Україні, а ще – продовжує заробляти гроші в Росії та анексованому Криму.

Одразу декілька громадських організацій Тернополя попередили організаторів, що не пустять Бабкіна на виступ, якщо він не визнає РФ окупантами та не озвучить своєї української позиції. Тернопільські активісти переконані, що попри заяви співака, що він, мовляв, «поза політикою» та «проти війни», артист не усвідомлює того, що «співаючи для вбивць, Бабкін заплямовує свої руки кров’ю».

Зрештою, організатори туру вирішили не повторювати сценарії, які відбулись у Львові та Рівному, де Сергію Бабкіну зірвали виступи, і відмінили концерт у Тернополі через погрози активістів. Про це йдеться на офіційній сторінці українського музиканта, актора, композитора, автора і виконавця власних пісень, учасника групи  5'NIZZA. Тим, хто купив квитки на концерт, повернуть гроші, або ж вони отримають змогу обміняти їх на  будь-яку іншу подію від організаторів. 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ