Читайте нас в соціальних мережах

Хоростківчанка Любомира Іванісік: «УКРОП – це об’єднання молодих та активних патріотів, які спільними зусиллями здійснюють позитивний поступ в Україні»

Неділя, 08 жовтня 2017 10:50
Вже 29 жовтня в Хоростківській ОТГ на Тернопільщині відбудуться перші вибори депутатів та голів сільських, селищних, міських рад, на які партія «Українське об’єднання патріотів – УКРОП» делегує 25 своїх кандидатів.
Партія ставить за мету набрати в громаді як мінімум 5% голосів виборців.
Першою в списках від «УКРОПУ» є майстер з благоустрою Хоростківського МКП Любомира Іванісік, яка починаючи з 2014 року ввійшла до партії та стала активною волонтеркою й неодноразово допомагала бійцям на Сході. Крім того, свій досвід у спілкуванні з людьми укропівка невпинно використовує для реалізації ініціатив щодо розвитку міста.
- З 2014 року, коли розпочалась війна на Сході й мій син пішов захищати нашу країну разом з іншими хлопцями з нашого міста, я вирішила присвятити час та всі зусилля волонтерській діяльності. З Хоросткова в зоні АТО побувало 45 чоловік. Саме тому, мені вдалось залучитись підтримкою та допомогою всіх наших мешканців. Надзвичайно вдячна, що мою ініціативу хоростківчани підтримали, адже спільною працею ми неодноразово збирали й медикаменти, й гуманітарну допомогу, й кошти. Все це допомагало нашим бійцям. Приблизно в той самий час я вступила до партії УКРОП, тому що зрозуміла, що це об’єднання молодих та активних патріотів, які спільними зусиллями здійснюють позитивний поступ в Україні, - ділиться спогадами Любомира Іванісік.
Укропівка наголошує, що саме спільна праця та об’єднаність громади здатні впливати на позитивні зміни в місті. Тому пані Любомира, як член партії УКРОП, що отримала депутатський мандат в міській раді, вислуховує проблеми людей, ініціює реалізацію різноманітних проектів щодо їх вирішення, покращення благоустрою чи вдосконалення соціальної інфраструктури міста.
- Першим масштабним проектом, який ми спільно з людьми реалізували в місті, стали ремонти помешкань для бійців. Тоді кошти збирало все місто, за що я щиро дякую людям. Тепер усі свої зусилля я разом з громадою та іншими укропівцями спрямували на нашу міську лікарню, яку нещодавно реорганізували у ФАП. Через це, в медичному заклад бракує вузькопрофільних лікарів, а у нас не всі люди мають змогу їздити до обласного центру. Тому поки ми налагоджуємо співпрацю з Тернопільським медичним університетом, щоб люди кожного тижня могли пройти необхідні обстеження. Друге болюче питання, пов’язане з ФАП-ом, це матеріально-технічна база. Ми стараємось зараз знайти кошти для проведення необхідних ремонтів в амбулаторії, - розповідає Любомира Іванісік.
За її словами, медичний заклад потребує перекриття даху в окремих частинах будівлі. Також необхідно й провести заходи з облагородження зовнішньої території, зокрема відремонтувати й проїзд до ФАП-у. Укропівка разом з однопартійцями займаються вирішенням цих питань. Пані Любомира наголошує, люди повинні отримувати якісні медичні послуги. Саме тому «УКРОП» у медичний заклад також передає і найнеобхідніше. Нещодавно тернопільський осередок партії передав амбулаторії принтера, а вже в скорому часі простирадла та постільні комплекти, яких не вистачає.
ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Світлана Дарнобит 20.10.2017, 20:54
Скажіть будь-ласка свій номер телефону
Скарга

Додати коментар