Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині смертельна ДТП: троє людей розбилися насмерть (фото)

Субота, 07 жовтня 2017 11:53
Жахлива автокатастрофа на Тернопільщині забрала життя відразу трьох людей. ДТП трапилася вчора, 6 жовтня, на автодорозі Остріг-Кременець, поблизу села Підлісці.

Близько 17-ої годити там зіткнулися «Москвич АЗЛК-2140» та «Volkswagen Touareg». Зі слів правоохоронців, водій легкового автомобіля виїхав на проїзну частину дороги з правого узбіччя та зіткнувся з позашляховиком.

Удар був настільки сильним, що старенький «Москвич» просто розлетівся, його рештки були розкидані по проїжджій частині. У позашляховика розтрощений капот.

- Від отриманих травм на місці пригоди загинули жителі села Великі Млинівці 39 і 23-ох років, які були пасажирами легкового автомобіля. Водій транспортного засобу отримав закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, переломи гомілки. Його в травматичному шоці разом й мозковою комою доправили до медзакладу. Втім життя 28-річному чоловіку врятувати не вдалося. Він ще вчора помер у лікарні, так і не вийшовши з коми, - інформують правоохоронці.

Щодо водія позашляховика, то він також після ДТП опинився в лікарні м Кременця. Звісно, його ушкодження не такі серйозні – у чоловіка діагностували ЗЧМТ та скальповану рану лобно-тім’яної ділянки та доправили в травматологічне відділення.

За фактом ДТП порушено кримінальну справу. Триває слідство.

PM347image003.jpg PM204image002.jpg PM898image001.jpg

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ