Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі в квартирі на "Дружбі" знайшли мертвими подружжя пенсіонерів

П'ятниця, 06 жовтня 2017 15:26
Жителі вулиці Винниченка у Тернополі декілька днів чули неприємний запах із квартири сусідів-пенсіонерів. Люди були змушені викликати правоохоронців, адже двері зсередини ніхто не відчиняв.

Коли у помешкання таки вдалося потрапити, у квартирі застали страшну картину – пенсіонери були без ознак життя. Інцидент трапився вчора, 5 жовтня.

- Наскільки нам відомо, їм приблизно по 75 років, діти давно виїхали закордон, тож старенькі жили самі. Жінка не ходила, тож її чоловік, який мав проблеми із серцем, доглядав за нею, хоч лікарі і радили йому пройти стаціонарне лікування, - розповідає журналістам сайту «Тернополяни» сусід загиблого подружжя Іван.

За його словами, тіла стареньких на момент їх виявлення в помешканні вже почали розкладатися, звідси і запах, який не давав спокою жителям під’їзду.

- Наскільки я зрозумів зі слів правоохоронців, скоріше помер дідусь – його знайшли на ліжку, а от бабуся, мабуть, прожила довше, її знайшли лежачою на підлозі. Втім, висновок – за судмедекспертами… Шкода їх, практично померли в один день… - додає пан Іван.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ