Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни скаржаться, що в кранах тече тепла вода, хоч платять вони за гарячу

Четвер, 05 жовтня 2017 15:40
Тернополяни звинувать КП «Тернопільміськтеплокомуненерго» у відвертому обмані споживачів. Мовляв, платять люди за гарячу воду, а отримують теплу.

Про це у рубриці «Питання-відповіді», що на сайті Тернопільської міськради,  написала пані Ольга.

«Чому ви дозволяєте «Тернопільміськтеплокомуненерго» обдурювати мешканців квартир з центральним опаленням? Чому температура гарячої води нижче 50 градусів по Цельсію? Чому ми, мешканці будинку 26 по вул. Карпенка, маємо сплачувати чиїсь борги?», - пише тернополянка та просить місцеву владу навести лад в комунальному підприємстві і привести до існуючих норм температуру гарячої води, що подається.

До слова, не лише у цьому будинку існує проблема із гарячою водою. Мешканці проспекту Злуки також нарікають, що мало не по півгодини випускають теплу воду, допоки з кранів потече гаряча.

- Та це ще б нічого, якби вона була просто теплою, але ж це вода кольору «Фанти»! Ржава і непридатна для вмивання, - каже журналістам сайту «Тернополяни» мешканець просп. Злуки, 31 Олег Кравчук. – Мені вже цікаво, якими будуть цифри в платіжках за цей місяць, бо води ми спустили назад в труби більше, ніж використали. Хто відповідатиме за це? А гроші за ржаву воду платитимемо ми! 

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар