Читайте нас в соціальних мережах

У Тернополі вирішували, як християнам ставитись до секс-меншин (фото)

Середа, 04 жовтня 2017 20:31
За ініціативи ГО "Українська молодь - Христові" та НВР "Правий сектор"у приміщенні Фундації “Справа Йосипа Сліпого” для тернополян пройшов  семінар на тему «Як християнам ставитися до ЛГБТ?».

Розкрити у різних аспектах проблему гріховності та моральності існування секс-меншин у християнському світі тернополянам допомогли спікери заходу: кандидат економічних наук, доцент, знавець соціології, релігієзнавства Віктор Грушко, філософ, релігієзнавець, публіцист Ігор Загребельний; доктор біблійного богослов’я отець Іван Січкарик та військовий капелан, головний капелан НВР “Правий сектор” отець Михайло Забанджала.

–    Гріх розпусти та пропаганда ЛГБТ – це дія лихого, що готує прихід Антихриста та розкладає сім'ю. Як ми знаємо, сім’я – основа суспільства, без якої немає націй, держав та не буде людини. Тому ми повинні розрізняти людей, які мають схильність до гріха розпусти, визнають це і поборюють його, і тих, хто пропагує гендерну ідеологію, ЛГБТ-спільноти, тим самим руйнуючи основи здорового суспільства, – поділився з присутніми отець Михайло Забанджала.

Із отцем Михайлом також погодилось багато гостей заходу. Зокрема, знавець Біблії Андрій Стець, який зазначив, що людина може виявляти різні види любові: до Господа Бога, Батьківщини, до батьків чи своєї другої половинки.  Тільки кожна приносить неоднакові плоди. Якщо плодом подружньої любові є діти, які ведуть до продовження роду, то в одностатевих стосунків немає і не може бути доброго плоду. Така любов не є істинною любов'ю, а гріховною. 

 

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ