Читайте нас в соціальних мережах

Трагедія на Тернопільщині: психічнохворий син залізякою побив до смерті рідну матір

Середа, 04 жовтня 2017 17:42
На Тернопільщині сварка рідних закінчилася фатально. «Каменем спотикання» стали гроші. В пориві агресії 55-річний психічнохворий чоловік побив 78-річну матір. Жінка від отриманих травм померла.  

 

Інцидент трапився у селі Лозівка Теребовлянського району.

- У поліцію зателефонували місцеві мешканці і повідомили, що до них прийшла сусідка і попросила викликати поліцію та швидку, бо її побив син. Приїхавши на виклик, медики негайно доправили потерпілу в реанімаційне відділення районної лікарні, де згодом пенсіонерка і померла, - каже начальник Теребовлянського відділу поліції Ігор Ліситинський.

В пенсіонерки виявили відкриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, переломи кісток голови, руки, стегна. Врятувати життя жінки лікарям не вдалося.

Як з’ясували правоохоронці, у цій родині конфлікти і бійки – річ буденна. Сам винуватець трагедії у всьому зізнався. Каже, що сварка виникла спонтанно, слово за слово і він схопив залізну корбу й почав нею наносити удари по голові і тілу матері. Літня жінка від сина втекла до сусідів, розповіла про те, що трапилось і знепритомніла. До тями нещасна так і не прийшла.

Щодо кривдника, то він періодично проходив лікування у психоневрологічних закладах, має інвалідність третьої групи. Його госпіталізували у психлікарню. Триває слідство.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ