Читайте нас в соціальних мережах

Тернополяни вже можуть подавати заявки на участь у новому розіграші Green Card

Середа, 04 жовтня 2017 16:27
Відсьогодні жителі Тернопілля можуть подавати заявки для участі в американській диверсифікаційній візовій лотереї (лотерея «Грін-кард») з метою отримання права на роботу та проживання в США на 2019 рік. Про це йдеться в повідомленні Посольства Сполучених Штатів Америки в Україні.

Сказано, що реєстрація для участі в лотереї здійснюється тільки за спеціальним посиланням: http://dvlottery.state.gov.

«Існує тільки один спосіб взяти участь у програмі ДВ (лотереї «Грін-кард»). Ви повинні заповнити і відправити форму DS-5501, електронну реєстраційну форму для диверсифікаційної візи (реєстраційна форма ДВ), яка доступна тільки онлайн на сайті E-DV www.dvlottery.state.gov. Не повністю заповнена форма призведе до дискваліфікації заявки. Всі заявки одного кандидата будуть дискваліфіковані, якщо більше однієї заявки надійде на цього кандидата, незалежно від того, хто заповнював і відправляв форму», – інформують в Посольстві США.

Також на сайті Посольства США уточнюється, що заявки на участь у розіграші ДВ-2019 потрібно подати в електронному вигляді на www.dvlottery.state.gov в період з 12:00 за східним літнім часом (GMT-4) 3 жовтня 2017 року до 12:00 за східним стандартним часом (GMT-5) 7 листопада 2017 року.

Нагадаємо, Посольство США в Україні проводить співбесіди для отримання віз за результатами розіграшу диверсифікаційної візової лотереї (лотерея «Грін-кард») з 1 березня 2012 року.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Люда 05.10.2017, 14:03
Зітріть КРАПКУ в кінці посилання, тому що не переходить на сайт де можна заповняти анкету! Ось так має БУТИ dvlottery.state.gov
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ