Читайте нас в соціальних мережах

Сім’ї бійців АТО пройшли реабілітацію в одному з духовних центрів Тернопільщини

П'ятниця, 22 вересня 2017 15:22
Сім’ї бійців АТО пройшли реабілітацію та духовну віднову в одному з духовних центрів Тернопільщини - Улашківській обителі отців Василіян.

«У реабілітації прийняли участь п’ять сімей демобілізованих учасників Антитерористичної операції на сході України, які проживають в м. Бучач, а провели її фахівці із Тернопільського реабілітаційного центру «Крок назустріч»», - повідомили в прес-службі Бучацької єпархії УГКЦ.

Курс розпочався Хресною Дорогою, під час якої кожен із учасників мав змогу спільно помолитися за те, що найбільше потрібне для нього.

Після Божественної Літургії учасники реабілітації провели екскурсію Улашківською обителю в якій вони дізналися історію заснування монастиря, історію чудотворних ікон, змогли побачити процес відновлення наскельного монастиря та багато іншого. Відтак розпочалася робота з психологами.

Також сім’ї учасників АТО відвідали урочище «Червоне» в с. Нирків, де змогли побачити найвищий в Україні рівнинний водоспад — Червоногородський та руїни Червоногородського замку.

Після екскурсії до с. Нирків учасники реабілітації повернулися до Улашківців, де взяли участь в Божественній Літургії за здоров’я та у дев’ятниці до Улашківської Божої Матері. Суботній вечір завершувався спільним переглядом художнього фільму.

Останній день реабілітації розпочався Божественною Літургією. Відтак після Літургії продовжилася праця з психологами, після якої учасники реабілітації мали змогу зустрітися та поспілкуватися з єпископом Бучацьким владикою Дмитром Григораком.

ОСТАННІ НОВИНИ

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ