Читайте нас в соціальних мережах

Влада Тернополя таки хоче перетворити смердючий наркопритон в центрі міста на дитсадок (фото)

Неділя, 17 вересня 2017 16:45
Після багаточисленних публікацій в мережі «Фейсбук» журналіста та фотографа Миколи Василечка щодо жахливого стану закинутої будівлі колишнього ДНЗ у Тернополі, мерія таки «зрухалася». Користувачі мережі були шоковані фотографіями, зробленими в пустуючому приміщенні на Парковій, 12.

Будинок, який колись був повен дитячого сміху та гамору, сьогодні перетворився на справжній алко-наркопритон, де невідомі особи не лише залишили гори сміття, але й справляють нужду. Моторошні кадри викликали жваве обговорення в мережі «ФБ». Згодом у коментарях до публікації начальник управління стратегічного розвитку ТМР Юрій Дейнека написав, що приміщення знаходиться на балансі управління комунальної власності і  планах - створення тут нового дитячого садочка.

І якщо такі слова раніше викликали у людей неоднозначні судження, то зараз можна впевнено сказати, що тут таки розпочали прибирання. Принаймні, довкола будівлі сміття, за словами очевидців, вже немає.

«У недіючому комунальному приміщенні на вул. Паркова, 12 тривають роботи з облаштування території. Днями працівниками муніципальної поліції та Тернопільського відділу поліції вжито заходів щодо виявлення осіб, які незаконно перебували на цій території. Наразі управління обліку та контролю за використанням комунального майна здійснює заходи з прибирання даної території та унеможливлення потрапляння туди невідомих осіб», - йдеться в офіційному повідомленні, що розміщене на сайті Тернопільської міськради.

У мерії також кажуть, що на початку минулого місяця розпочала роботу комісія, яка вивчала ситуацію щодо забезпеченості місцями в дошкільних навчальних закладах м. Тернополя. І в будинку на Парковій, 12 вирішили провести ремонт і перетворити його на ДНЗ. Поки ж вирішується фінансова сторона питання, адже для приведення об’єкта до відповідного вигляду потрібні чималі кошти, яких, як завжди, бракує.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ