Читайте нас в соціальних мережах

На Тернопільщині створили новий туристично-інформаційний центр

П'ятниця, 01 вересня 2017 10:38
Ще однин туристично-інформаційний центр створили на Тернопільщини – діятиме він у Теребовлі.

І хоч його команда працює у старовинному княжому місті уже три місяці, та офіційно свої двері туристично-інформаційний центр Теребовлі відкрив наприкінці серпня.  

Заступник Теребовлянського міського голови Людмила Колісник познайомила усіх присутніх із командою центру. Це -  магістр туризму, знавець трьох іноземних мов Степан Зелінський, журналіст Ілона Козар, веб-дизайнер, спеціаліст сервісів Гугл, картограф  Ярослав Ярошевський.

Вони розповіли про функції центру, який стане гостинним куточком для туристів з інших міст: тут можна буде випити кави, взяти в аренду туристичне спорядження та замовити екскурсію. Також центр надаватиме й інформаційні послуги, що стосуються дизайну та друку різноманітної рекламної продукції, створення сайтів, зйомки відеороликів.

 Поділились вони і результами започаткованих громадських обговорень, а також презентували новий інформаційний проект «Теребовля.інфо» - це сайт, де міститиметься інформація про усі організації та заклади нашого міста. Впливати на якість отриманих послуг закликають працівники центру, які розповідають про можливість залишати коментарі про кожне відвідане місце.

 Після презентації усі охочі змогли оглянути відкритий офіс центру, що розмістився у приміщенні музею-майстерні. Уся територія довкола музею матиме також нове обличчя.

Незаром тут з’являться охайні газончики, декоративні дерева, площа із бруківкою, невеличка літня сцена, лавочки і паркінг. Зміниться і музей: стане привабливим та сучасним, також він матиме свою майстерню. На сьогоднішній день тут тривають ремонтні роботи.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ