Читайте нас в соціальних мережах

Тернопільщина запрошує гостей на свято старовинного замку-корабля

Четвер, 17 серпня 2017 10:05
У неділю, 20 серпня, на Тернопільщині відбудеться свято старовинного замку родини Калиновських у с.Сидорів Гусятинського району.

Збудували цю оборонну споруду в середині XVII століття на високому пагорбі, що омивається з трьох боків річкою. Замок мав 7 веж і витягнуту з півночі на південь форму, яка нагадує корабель. З часом форт втратив своє оборонне значення, занепав і потроху руйнувався аж до наших часів.

У програмі Свята Сидорівського замку,  яке розпочнеться о 16 год. передбачено виступ оркестру Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області, концерт за участю місцевих виконавців та відомих артистів: Ірина Величенко , Вадима Мазура, Надії Туткалюк, ансамблю «Глорія», Святослава Края, Люцини Хворост, Григорія Драпака, «Гуцул Хулігана» - Василя Мельниковича.

О 21.30 год . розпочнеться вечірня забава локації свята замків. На фестивальній території діятимуть господарський тік для обмолочення зернових культур автентичним знаряддям, майстерня гончарів, майстер-клас з виготовлення ляльок-мотанок, козацький курінь, сувенірна лавка,  дитячі атракціони.

ОСТАННІ НОВИНИ

Коментарі  

0 #1 Дмитро 17.08.2017, 11:29
Пиво, шашлики і батути, це все на що ви здатні. Коли ж ви вже зрозумієте, що фести неможна довіряти організовувати людям, які в цьому нічого не петрають.
Скарга

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ