Читайте нас в соціальних мережах

Колишній голова Тернопільської облради опублікував фото з весілля

Понеділок, 14 серпня 2017 14:48
Екс-голова Тернопільської обласної ради (2009-2012 рр.) Олексій Кайда опублікував у соцмережі «Фейсбук» фото із свого весілля з Наталією Дубас. До слова, для 46-річного політика це вже третій шлюб.

Світлину із дня розпису заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда розмістив сьогодні на своїй сторінці у ФБ з підписом: «Для тих, хто чекав фотографії!». На ній – молода пара, яка, помітно, ретельно готувалася до цієї важливої дати: одяг молодят пошитий на замовлення, виконаний в одному стилі, в блакитній гаммі, з чорним українським орнаментом на рукавах.

Як повідомляв сайт «Тернополяни», пара побралася наприкінці липня. Обраниця Олексія Кайди - 33-річна начальник відділу юридичної та кадрової роботи виконавчого апарату Тернопільської обласної ради Наталія Дубас.

Заступник міського голови Івано-Франківська Олексій Кайда у листопаді минулого року розлучився з олімпійською чемпіонкою Оленою Підгрушною, яка була його другою дружиною. Спільних дітей за три роки подружнього життя вони не мали. Від першого шлюбу з Окcaною Бaгнюк-Кaйдою, який тривав 18 років, у політика є 20-річний син Богодар.

Додати коментар



ЗАРАЗ ОБГОВОРЮЮТЬ